Skip to main content
Geluksvogel Mindfulness

Zijnsoriëntatie, meditatielessen en cursussen

In het wijkgebouw worden meditatielessen en cursussen gegeven op basis van de Zijnsgeoriënteerde visie. Deze worden gegeven door een ervaren opleider in dit vak, Esther Hamers. Ben je nieuwsgierig kijk dan op de website: www.geluksvogel.nu

Zijnsoriëntatie

Zijnsoriëntatie is een hedendaags pad van verlichte levenskunst. Het is een geheel eigenstandige spirituele levensvisie die schatplichtig is aan het Tibetaans Boeddhisme en tegelijkertijd volledig geworteld is in de hedendaagse Westerse maatschappij, met alle kennis en kunde die daarbij hoort. Zijnsoriëntatie gaat daarmee voorbij aan het klassieke onderscheid tussen spiritualiteit en psychologie. Door het dagelijkse leven vanuit een veel ruimere blik te leven en alles wat je tegenkomt op je pad te benaderen als al helemaal compleet, integreer je jouw leven in het licht van jouw natuurlijke, altijd al vrije aard.

Onder leiding van grondlegger en inspirator Hans Knibbe, is de zijnsvisie de afgelopen dertig jaar uitgegroeid tot een rijke en geheel eigen visie op leven in vrijheid en verbondenheid in de westerse wereld. De visie en de daaruit volgende aanpak zijn daarmee compassievol én doorsnijdend naar hoe jij vanuit jouw gewoontepatronen, steeds weer opnieuw hetzelfde doet. Zo helpt Zijnsoriёntatie mensen om hun leven wezenlijk te verdiepen en te verrijken. Het wijst hen steeds opnieuw in de richting van het Licht.

Zijnsoriëntatie gaat over het vieren van jezelf in jouw natuurlijke, vrije aard. Het leert je de kunst van gelukkig zijn. Als je dit pad loopt, onderga je een diepgaand bewustwordingsproces, waarin alle aspecten van jouw leven aan bod komen. Het licht gaat aan en schijnt op alles in jou en om jou heen. Dat is een enorme rijkdom.

Interesse? mail dan nu!
Website geluksvogel